A Sáfár Catering alapítása mögött negyed évszázados gasztronómiai tapasztalat áll. A közel 25 év alatt négy magyar nagykövetségen és természetesen itthon bizonyítottuk, hogy a magyar gasztronómia megállja helyét a világ bármely pontján. A több száz fogadás, ebéd vacsora sikerességét mi sem bizonyítja jobban, mint a köszönőlevelek sokasága, melyeket az évek során - a magyar és külföldi politikai és gazdasági élet fontos szereplői továbbá azok a magánszemélyek, akiknek rendezvényét kellő szaktudással bonyolítottuk le - eljutattak hozzánk.
Budapesti székhelyünket 1999-ben alakítottuk ki. A folyamatos fejlesztések eredményeképpen családi vállalkozásunk elérte, hogy saját tulajdonú központi konyha áll rendelkezésünkre. Minden általunk felszolgált étel –meleg- és hidegkonyha- ezen a konyhán kerül elkészítésre.
Célkitűzésünk, hogy az Ön által megálmodott rendezvény szervezésével és lebonyolításával járó terheket levegyük válláról. Az alkalomhoz illő helyszín kiválasztása, a dekoráció és a terítés igényessége és természetesen a „jó étek” biztosan vendégei megelégedését szolgálják.
Referenciáink között megtalálható a napi 30 fő részére étkezést biztosítani kívánó tanácsadó cég, a számos esküvő, a 800 fős egyetemi bál, de az 1500 ebédcsomagot igénylő nemzetközi konferencia is.